Aktiviteter

Antik- och samlarmarknad

Antik- och samlarmarknad i Linderöd kring varje årsskifte. Sporthallen och bygdegården fylls av utställare med många spännande, gamla saker till salu. Servering av bredda smörgåsar, dagens rätt och  nybakade wienerbröd. Marknadsgeneral är Henrik Persson. Kontaktuppgifter: 073 80 59 035, henrik-persson@hotmail.com.

Bilbingo

Varje måndag från mitten av maj till mitten av augusti med start kl. 18.45 anordnas det Bilbingo på idrottsplatsen i Linderöd.

E-dart

På Linderöds Motell spelas E-dart (elektronisk dart) tisdagar kl 18.30-21.00. Såväl vana spelare som nybörjare är varmt välkomna. Pilar går att låna på plats och det finns alltid någon som kan visa hur det går till. Caféet är också öppet.

Folkdans och folkmusik

Vi träffas söndagar klockan 18.30 i Bygdegården för att dansa folkdans och gammaldans. I vår grupp finns plats för alla, oavsett ålder, kön och danserfarenhet. Glädjen i dansen och musiken är det viktigaste för oss! Du som vill spela är hjärtligt välkommen i Spelmanslaget som övar under Gunnar Pehrssons ledning. Vi gör dans- och musikframträdanden, t.ex. på Nationaldagen, på äldreboenden och i Vannaröds slottspark på midsommarafton. Vi har kontakt med folkdanslag i Danmark, Belgien och Schweiz och träffar dessa grupper för utbyte av kultur och för den goda gemenskap som växt fram. Även du som inte dansar eller spelar, men är intresserad av folkdräkter och annan folkkultur är välkommen till oss. I samarbete med LIF arrangerar vi Linderöds populära Antik- och samlarmarknad då Bygdegården och Sporthallen fylls av glada säljare och köpare. För mer information kontakta Margareta Nilsson, 044-34 02 42 alternativt meta_dans@hotmail.com.

Linderöds folkdanslag 1

Kyrkans verksamhet

http://www.svenskakyrkan.se/vvram/